KONTAKT 3D-360°
Skeniranje in Izdelava
3D Virtualnih Sprehodov
Snemanje z Dronom
3D VIRTUALNI STUDIO ALTAB OGLED 3D SPREHODOV USTVARIMO SKUPAJ INTERAKTIVNO PREDSTAVITEV
VAŠE NEPREMIČNINE - PODJETJA - POSLOVNEGA PROJEKTA

3D SKENIRANJE PROSTOROV IN VIRTUALNI SPREHODI

 

Altab Spletni Studio Vam nudi skeniranje prostorov in virtualne 3D sprehode.

Imate kupce ali poslovne partnerje v tujini in bi jim radi nekaj predstavili: projekt, poslovni prostor, nepremičnino... Pokličite nas! 

Virtualni ogledi in 360 stopinjski virtualni sprehodi so sestavljeni iz več med seboj povezanih skeniranj in v kombinaciji  z zmogljivo tehnologijo umetne inteligence dobimo natančno analizo in prikaz podatkov kot celote. Kot rezultat dobimo 3-dimenzionalni model prostora.

3D medijska prezentacija, katero dobimo… za Vas naredi uprizoritev interaktivnih 3D 360 stopinjskih sprehodov in posnetkov katerega koli kraja v resničnem svetu. Odkrijte naše rešitve za nepremičnine, gradbeništvo, arhitekturo, industrijo, 3D dokumentiranje za zavarovalnice, virtualne sprehode, 3D marketinško promocijo trgovin, salonov, hotelov, gostinjskih objektov ipd…

Omogočamo vam tudi objavo posnetega objekta na Google Street View, Google Maps in Google Earth. Za vas lahko naredimo tudi promocijo 3D sprehoda na na vaši, naši spletni strani ali na socialnih omrežjih. 

Podjetje Altab Virtualni 3D studio iz Ivančne Gorice se ukvarja s storitvami, povezanimi z uporabo Matterport tehnologije. Gre za podjetje, ki svojim strankam ponuja vrhunske virtualne storitve in rešitve za izdelavo 3D posnetkov in 3D 360 stopinjskih virtualnih sprehodov. S svojo izkušenostjo in strokovnim znanjem so postali vodilni ponudnik 3D posnetkov v Sloveniji. Če želite izstopati in biti korak pred konkurenco, prava rešitev je 3D sprehod.

matterport3d
Altab-skeniranje

SNEMANJE DRONOM IN IZDELAVA 3D VIRTUALNIH SPREHODOV

kuca AltTab
Studio
DIGITALIZIRAMO
PROSTORE
Perspective HITRO
ENOSTAVNO
UGODNO!
3D SKENIRANJE
IN IZDELAVA
3D SPREHODOV

PREDNOSTI DIGITALNEGA DVOJČKA IN 3D VIRTUALNIH SPREHODOV

Ali ste vedeli, da stranke imajo 300 % daljšo interakcijo z virtualnim 3D ogledom v primerjavi z 2D slikami?

Hitro in enostavno strankam, kupcem, najemnikom ali poslovnim pertnerjem omogočite virtualni sprehod znotraj nepremičnin kot so hiše, stanovanja, poslovni prostori.

Na 3D sprehod oz. digitalni dvojček lahko dodamo 360° posnetek okolice in tage in na ta način strankam lahko ponudimo popolno predstavitev vašega podjetja.

NEPREMIČNINE

HIŠE IN STANOVANJA
3D VIRTUALNI SPREHOD – STANOVANJSKI OBJEKT
Altab nudi skeniranje za nepremičninske agencije in lastnike stanovanj. Hitro, lahko in enostavno oglašujte nepremičnino. Ne glede na to ali nepremičnino prodajate ali oddjate, kupec vedno želi čim več natančnih informacij. Altab Vam omogoča da kupcem ponudite 3D sprehod, vpogled v tloris nepremičnin, razdelitev in vpogled po etažah, digitalno merjenje prostora in mattertage s katerimi lahko označite pohištvo in druge posebnosti objekta. Mattertagi ponujajo dodatne informacije znotraj neprimičnine kot so: opisi, povezave, dodatne slike, video predstavitve in dodajanje drugih datotek . Kot dodatne možnosti ponujamo 360° skeniranje balkonov, dvorišča, prakirišča, bazenov… ipd.
Get-Started-SHORT-INTRO-320x240-GIF

TURIZEM

HOTELI IN RESTAVRACIJE
3D VIRTUALNI SPREHOD RESTAVRACIJA-HOTEL
Ste lastnik ali vodja hotela, restavracije ali kakšnega drugega gostinskega objekta? Če ste, vam ponujamo kompletno snemanje in obdelavo promocijskega 3D posnetka vašega objekta. Za izdelavo digitalnega dvojčka za objekt do 500 m² potrebujemo približno 3 ure! V naslenjih 24 urah pa dobite popolnoma funkcionalno povezavo do posnetka. Povezavo lahko delite na vaši spletni strani, na socijalnih omrežjih, pošiljate po e-pošti ali predvajate 3D virtualno turo (potrebujete 3D očala)

Vaši gostje bodo zagotovo navdušeni! Ali si predstavljate občutek da vas nekdo pokliče in vam pove da si “želi mizo v kotu katera ima prostora za 8 gostov” Kako ve??? Sprehodil se je v 3D virtualnem dvojčku! Lahko si predstavljate kakšne prednosti lahko ima en hotel, ali wellnes center ki omogoči gostom 3D sprehod!

REST

PODJETJA

POSLOVNI PROSTORI IN PROIZVODNJA
3D VIRTUALNI SPREHOD ZA POSLOVNE PARTNERJE
Želite poslovnim partnerjem pokazati vaše nove pisarne, proizvodni pogon, prodajni salon… Investitorjem, napredek pri izgradnji novega objekta, projekta… Želite organitirati varnostno predstavitev za zaposlene in jim na enostaven način narediti prikaz kako hitro do “evakuacijske poti in sistemov za javljanje in alarmiranje” kako najhitreje do “AED defibrilatorja” prosto in enostavno jim ponudite možnost 3D sprehoda. Lahko narišemo za vas varnostne poti, najbližje opcije za prihod do opreme za prvo pomoč, ali najhitrejšo pot do varnega izhoda iz objekta! In vse to je vedno dosegljivo v digitalnem formatu.
office360

INDUSTRIJA

PROIZVODNI POGONI IN SALONI
3D VIRTUALNI SPREHOD – PROIZVODNJA – SALONI-POSLOVNI PROSTORI
V vašem salonu ste začeli s prodajo novih modelov avtomobilov, bele tehnike, dizajnerskega pohištva ali tehnične opreme! Za vas hitro in enostavno izdelamo celovito prezentacijo katero lahko z mattertagi povežemo direktno na vašo obstoječo spletno trgovino. Vse izdelke ki jih ponujate, poleg tega da jih lahko virtualno prikažete lahko tudi z mattertagi označite. Kaj so mattertagi… Matertagi so softverska rešitev ki omogoča da poleg vizualnega prikaza izdelka, na izdelek dodate druge vsebine kot so: opisi, ceniki, tehnična dokumentacija, slike, pdf fajli, video predstavitev, povezavo do izdelka v spletni trgovini itn…

Še en primer… Na sejmu predstavljate vaše nove izdelke, ampak iz različnih razlogov več  pomembnih poslovnih partnerjev niso zmožni da bi se fizično udeležili sejemske promocije. Brez panike!!! Hitro za vas naredimo virtualno prezentacijo! Posnamemo sejemsko promocijo in z mattertagi hitro dodamo vse pomembne informacije. Na isti način lahko dodamo povezave do video konferenc in se srečanje lahko opravi na daljavo.

EzIK

Imate vprašanja, pomisleke???

Zastavite nam vprašanje in z veseljem Vam bomo odgovorili. Izpolnite obrazec in zelo hitro boste na vaš e-poštni naslov prejeli naš odgovor.

image
https://www.altab.si/wp-content/themes/hazel1/
https://www.altab.si/home/
#26ade4
style2
paged
Loading posts...
/home/baab11/domains/altab.si/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
off