ZABAVNI KOTIČEK – MULTIMEDIJA

Home3D VIRTUALNI SPREHODI - ALTAB 3D STUDIOZABAVNI KOTIČEK – MULTIMEDIJA

SKENIRANJE Z 3D-360° TEHNOLOGIJO

Virtualni ogledi so sestavljeni iz več med seboj povezanih skeniranj, softverski obdelanih v posebnem programu v eno celoto.  Kot rezultat dobimo 3-dimenzionalni model prostora kateremu rečemo (digitalni dvojček).

3D medijska prezentacija, katero dobimo… za Vas naredi uprizoritev interaktivnih 3D-prehodov in fotografij katerega koli kraja v resničnem svetu. Odkrijte naše rešitve za nepremičnine, gradbeništvo, arhitekturo, industrijo, 3D dokumentiranje za zavarovalnice, virtualni sprehodi, 3D marketinško promocijo trgovin, salonov, hotelov, ugostiteljskih objektov in ipd…

3D VIRTUALNI SPREHODI ZA PODJETJA IN TRGOVINE

Hitro in učinkovito omogočite dostop poslovnim partnerjem ali strankam do vašega poslovnega prostora. V kombinaciji s spletno tehnologijo lahko ustvarite virtualno spletno trgovino ali 3D prezantacijo Vašega poslovnega prostora. Organiziranje prodaje ali poslovnih srečanj in semninarjev na daljavo z 3D tehnologijo določa nove standarde v poslovnem okolju. Za Vas skeniramo prostor, ga softverski obdelamo… po potrebi implementiramo na vašo spletno stran ali na različna socijalna omrežja.

MI SMO ALTAB SPLETNI STUDIO

PIŠITE NAM

Juša Kozaka 29
1295 Ivančna Gorica
info@altab.si
(+386) 40 980 023
image
https://www.altab.si/wp-content/themes/hazel1/
https://www.altab.si/home/
#26ade4
style2
paged
Loading posts...
/home/baab11/domains/altab.si/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off