3D SKENIRANJE IN VIRTUALNI SPREHODI

3D SKENIRANJE IN VIRTUALNI SPREHODI

Spletni Studio Altab, je novi ponudnik na trgu EU za zajemanje prostorskih podatkov in 3D skeniranje prostorov. V Sloveniji ponujamo podjetjem in uporabnikom sodoben način za raziskovanje 3D prostorov in okolice. Nova funkcionalnost uporabnikom omogoča, da posnetke in meritve, opravljene v digitalnem dvojčku delijo s komer koli, in jim poleg virtualnega sprehoda omogoča tudi 99% natančno merjenje prostorov, oken, vrat ali pohištva s preprostim klikom ali dotikom na računalniku, tabličnem računalniku ali na drugih  mobilnih napravah. Z enim klikom lahko razdelite in si ogledate prostor po etažah, lahko ogledate ali izrišete tloris prostora, zajamete in shranite slike iz 3D dvojčka.

Način vizualizacije in merjenja  je pomemben korak v naši strategiji, da prostore spremenimo v  vizualizirane podatke. Ta nova zmogljivost daje strankam neprecenljivo orodje za izmenjavo pomembnih informacij o prostorih ali predmetih znotraj digitalnega dvojčka. Potencial za pametnejše načrtovanje prostora, uporabo in deljenje ter predstavitev vizalnih podatkov je enostavno neomejen.

Panoge, ki zajemajo nepremičnine, arhitekturo, inženiring in gradbeništvo (AEC), trgovine na drobno, salone, potovanja, gostinstvo in turizem, zavarovanje in obnovo (renovacijo), bodo imele velike koristi od 3D Matterport tehnologije.

Naj bodo ljudje dlje na vaši spletni strani!

Raziskave kažejo, da ljudje ostanejo na spletnih mestih z virtualnimi ogledi 3x dlje kot tisti ki ponujajo samo slikovno predstavitev. Virtualni ogledi so interaktivni, zaradi česar so uporabniki konstantno aktivni  in dlje klikajo na ogled vašega prostora.

Povečajte zaupanje in preglednost!

Dajte uporabnikom občutek, da se resnično sprehajajo po vaši posesti ali poslovnem prostoru iz udobja svojega doma. Pokažite, da je vaša prezentacija ali ponudba realna, podjetje odprto, pošteno in da je vse transparentno glede vašega prostora, namesto da ga samo trdite kaj ponujate.

Google vas bo imel rad!

Povečajte prepoznavnost in se na enostaven način uvrstite v sam vrh na Google platformi. Študije so pokazale, da virtualni ogled, ki je dodan  vašemu Google My Business nalogu, večkrat poveča vaš lokalni SEO, kar pomeni, da se boste uvrstili višje kot vaši lokalni konkurenti.

Prihranite čas in denar!

Virtualni 3D ogled je enkratna tehnologija, ki prinaša številne prednosti z vidika digitalnega trženja. Potencialnim strankam zagotovite ogled 24 ur na dan, 7 dni v tednu, naredite video sprehode v živo, skrajšajte prodajni proces, ponudite nekaj novega in predvsem uporabnega.

Izstopajte v množici!

Enostavno in lahko naredite, da vaše podjetje izstopa v digitalni dobi v kateri živimo. Je kakšen boljši način, da izstopate, kot to da imate 360-stopinjski virtualni 3D ogled implementiran na vaše spletno mesto in pripet na vašo Googlovo objavo?

Post by daretesla

Podjetje Altab Virtualni 3D studio iz Ivančne Gorice se ukvarja s storitvami, povezanimi z uporabo Matterport tehnologije. Gre za podjetje, ki svojim strankam ponuja vrhunske virtualne storitve in rešitve za izdelavo 3D posnetkov in sprehodov. S svojo izkušenostjo in strokovnim znanjem so postali vodilni ponudnik 3D virtualnih interaktivnih sprehodov v Sloveniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *